Oude spijlenbedden op maat !

Heeft u altijd al een oud Frans spijlenbed willen hebben maar nooit de juiste maat kunnen vinden ?!!

Dan kunt u nu stoppen met zoeken...

Vroeger & Toen - Brocante heeft zich gespecialiseerd in het op maat maken van oude Franse spijlenbedden.
Wij maken van de meest voorkomende oude maat, circa 120 x 190 – ook wel twijfelaar genoemd, iedere willekeurige maat. Bijvoorbeeld 160 breed x 200 lang of 180 breed x 210 lang.

Uiteraard gebruiken wij hiervoor het originele oude Franse spijlenbed. De frame-constructie van deze antieke bedden (periode 1850-1930, gemiddelde leeftijd ruim honderd jaar) met de zware gegoten verbindingsstukken, heeft bewezen een onverslijtbare constructie te zijn. Het originele bed wordt verbreed én verlengd tot de juiste maat en vervolgens gestraald en gespoten (iedere RAL-kleur mogelijk). Op verzoek kan het bed ook afgewerkt worden met de originele oude patine. In dit geval wordt de oude verflaag zeer natuurgetrouw nageschilderd door een decoratieschilder en blijft de oude uitstraling geheel behouden.

Wij kunnen de bedden leveren voor zowel lattenbodems als voor boxsprings en waterbedden. Ook kunnen wij op verzoek rekening houden met dubbele lattenbodems, bijvoorbeeld 2 stuks van 80x200, door een middensteun te plaatsen die de beide losse bodems draagt.

U kunt inmiddels bij Vroeger & Toen – Brocante ook terecht voor informatie voor uw matrassen én lattenbodem. Alle standaard maten leverbaar en eventueel ook op maat gemaakt. Wij hebben een zeer betrouwbare en goede partner gevonden voor deze artikelen. Prijzen zijn zeer scherp en de artikelen worden gratis binnen 5 dagen bij u thuis bezorgd.

Groot bijkomend voordeel is dat wij deze authentieke Franse spijlenbedden, aangepast aan de maten van onze huidige tijd, kunnen aanbieden voor een zeer vriendelijke prijs.

Geďnteresseerd…? Kom langs en bekijk ons DEMOmodel.

Volg ons nu ook via :